Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям разход след застояване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голям разход след застояване

Кажете как мислите,дали заради горивен филтър може да се вдигне рязко разхода.Колата беше в застой около 3 месеца.И сега като я подкарах няма нахранване,затова си мисля дали не е от филтъра.И ако някои е имал подобен проблем нека сподели какво е било при него.НАПРАВО МЕ МОРИ МОЙТА КРАСАВИЦА.ОБИЧАМ Я АМА МЕ МЪЧИ ОТ 2 СЕДМИЦИ.НЕ МОГА ДА Й СМОГНА.
    ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Според мен е ламбда сондата-основно, иначе може дюзите да са позапекли, може би! Моята като я взех и беше стоятала така и ламбдата беше първото нещо дето се предаде и така!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е да за ламбдата знам,ама се надявах да не е тя.Не съм я сменял досега.
      Колко стотинки е Мерси все пак.Колега с вървенето имаше проблеми ама я продухах.Ако са запечени дюзите ще се усети.Как е 15 на 100 при положение че беше 10!!!!!!!!!!
      ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Comment

Първоначално публикувано от alfa1551.8ts130
        Е да за ламбдата знам,ама се надявах да не е тя.Не съм я сменял досега.
        Колко стотинки е Мерси все пак.Колега с вървенето имаше проблеми ама я продухах.Ако са запечени дюзите ще се усети.Как е 15 на 100 при положение че беше 10!!!!!!!!!!
        Много зависи и от маршрута, колега, но 15 според мен е много! Най добре върви на диагностика в екстрийм тунинг при Бобо- адрес и телефон- в темата със сервизите .
        А сондата е 178 лв плюс 20 лв за монтажа .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

155

може да е от регулатора на налиагането да е позапекъл от стоене и да не отвариа тс много богата смес на горивото.......само предположение

Comment

Working...
          X